FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Afgelopen week - van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus - heeft Kampenion een trainingsweek georganiseerd waaraan 15 jeugdleden deelnamen: 12 Kampenionners en 3 jeugdleden van t.t.v. Wezep. Het werd door de deelnemers ervaren als een leuke week, waarin zij negen tafeltennistrainingen kregen en waarin een hoop sportieve activiteiten werden gedaan. Zo werd er o.a. op maandag gevoetbald en getrefbald, op dinsdag gekorfbald, op woensdag softbal en op donderdag handbal gespeeld. De week werd op vrijdag afgesloten met een bezoek aan het Heerderstrand en een afsluitende barbecue.

Zonder de hulp van vrijwilligers was deze trainingsweek niet mogelijk geweest en een woord van dank gaat uit naar al deze vrijwilligers: Engelina, Alice, Jeroen, Jelmer, Freek, Jordy, Ton, Ivan en ondergetekende. In het bijzonder een woord van dank aan Engelina, die de lunch, de barbecue en een aantal maaltijden tot in de puntjes vezorgd en aan alles gedacht heeft, wat zeker niet eenvoudig is en een hoop tijd heeft gekost.

Verder willen wij Aluka (klik) bedanken voor het sponsoren van de patatmaaltijd op donderdag, alsook Jenny Rotman voor de sponsoring van 80 stokjes kipsaté.

De foto's van de trainingsweek vind je in het fotoalbum (klik).


Ralph Trip
Technische Commissie

Reacties  

#3 Ton Ringenier 21-08-2013 10:56
Met dank aan Ralph die Trippe en alle andere vrijwilliges ofcourse.
Leuk dat je hebt genoten mattias
Citeer
#2 Mattias Beimers 20-08-2013 20:01
Het was echt een supergave week!
(Op een beetje spierpijn na)
Citeer
#1 Jan Ringenier 19-08-2013 21:20
Leuk dat er op de [censored] in woord en beeld aandacht wordt besteed aan de trainingsweek! Top. En goed om te lezen dat de deelnemers enthousiast waren. Daar doe je het toch o.a. voor?
Citeer

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar