FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


De teamindelingen voor de komende voorjaarscompetitie moe(s)ten een dezer dagen worden ingediend. Die van de senioren in de afdeling Oost op zondag 1 december, die van de jeugd landelijk op donderdag 5 december en die van de jeugd in de afdeling op zaterdag 7 december.

 

 


De TC en de beide wedstrijdsecretarissen hebben zich de afgelopen periode gebogen over die teamindelingen. Verheugend is het om te melden dat Kampenion zowel bij de senioren als bij de jeugd een team meer kon inschrijven. De vereniging telt nu 10 seniorenteams en 8 jeugdteams. Daar mogen we best wel trots op zijn.

Kampenion heeft komend seizoen bij de senioren 2 dinsdagteams en 8 vrijdagteams. Dat laatste betekent dat niet alle teams meer tegelijk kunnen spelen, maar dat er wekelijks - naar verwachting - 4 teams tegelijk zullen spelen. Nadeel daarvan is dat een aantal spelers elkaar duidelijk minder gaat zien. Voordeel is dat meer ruimte kan worden gecreëerd voor de wedstrijden aan de rechterkant.

Zoals wel vaker was de teamindeling hier en daar lastig. Maar uiteindelijk zijn we er wel weer uitgekomen. Niet dat we de illusie hebben dat ieder individu tevreden zal zijn, maar wij kijken vooral naar het totaalplaatje en het belang van de vereniging.

Dingen die daarbij van belang zijn, zijn o.a.:
  • niveau
  • trainingsopkomst en -inzet
  • motivatie
Alle spelers zijn inmiddels geinformeerd onder vermelding van een uitgebreide toelichting en motivering.

De teamindeling is te vinden onder Verenigingsinformatie en vervolgens Teamindeling, of - en dat is nog gemakkelijker - direct rechts bovenin onder Teams.

Met sportieve groet,
Mede namens Freek Dekker en Ralph Trip,

Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris SENIOREN
 

Plaats reactieZet het plaatje in elkaar