Net als voorgaande jaren organiseert Kampenion ook dit jaar weer een tafeltennistoernooi voor scholieren van het basisonderwijs. Dit jaar wordt het toernooi op maandag 23 en dinsdag 24 december gehouden.
 

 


Het was dit jaar iets lastiger om geschikte data te vinden. Immers, vanwege de ietwat beperkte ruimte in de eigen zaal, zijn twee dagen nodig om scholieren van alle leeftijdscategorieën een plaats te kunnen geven. Dit jaar 'vallen de Kerstdagen en de jaarwisseling wat ongelukkig'. De Kerstdagen zijn dit jaar op woensdag en donderdag, terwijl Oudjaarsdag op dinsdag valt. Wil je het toernooi op twee aaneensluitende dagen houden waarbij het weekend wordt ontzien, dan moet je als organisatie eigenlijk kiezen voor maandag 23 en dinsdag 24 december. En dat is dan ook gebeurd.

Henny Boxman en Alice Ringenier zijn inmiddels de basisscholen in Kampen weer langsgegaan met de informatie en de inschrijvingsformulieren. Binnenkort halen zij die formulieren weer op. De kosten van deelname zijn met € 1,00 weer laag gehouden.

Ben je basisscholier, heb je niets gehoord op je school - bijvoorbeeld omdat je school geen medewerking verleent - en wil je toch graag meedoen, dan kun je je ook individueel opgeven. Neem dan contact op met Henny Boxman: tel.nr.: 038 - 4578908.

Binnenkort hangt er weer een formulier in de hal waarop (ouders van) leden van Kampenion zich als vrijwilliger kunnen aanmelden om te helpen het toenooi in goede banen te geleiden. Maar je kunt je ook voor die tijd al opgeven bij Henny Boxman via het hierboven vermelde telefoonnummer of het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De organisatie hoopt weer op twee mooie, sportieve dagen met veel deelnemers!


Met sportieve groet,
namens de organisatie,

Jan Ringenier,
wedstrijdsecretariaat Kampenion