Eigenlijk lag de jeugdcompetitie op zaterdag 10 november stil. Dit in verband met een landelijk ranglijsttoernooi. En dus kunnen enkele inhaalwedstrijden worden gespeeld. Namens Kampenion kwam team 4 in actie. Tegenstander Leogang 1 bleek een maatje te groot.

 

2e klas Kampenion 4                              -                Leogang 1                                                    1 9
                Danny Visscher 1; Mattias Beimers 0 en Laurens Trommel 0

In de 2e klas steken twee teams er met kop en schouders bovenuit: Fits/Be Quick 62 3 en Leogang 1. Vervolgens bevindt DTV 84 2 zich comfortabel op de derde plaats. En de andere drie teams maken onderling uit welke twee teams degraderen: Hoonhorst 2, Staphorst 1 en team 4. In de inhaalwedstrijd tegen het sterke Leogang 1 kwam team 4 er eigenlijk niet aan te pas, zo eerlijk moeten we zijn. Maar toch bleven Danny, Laurens en Mattias strijden voor een beter resultaat. En zo hoort het ook. Zij wisten echter niet te voorkomen dat punt na punt naar de gasten ging. Bij een  0 9 stand knokte Danny zich naar de eerste en enige overwinning van deze middag. Team 4 moet de punten duidelijk tegen andere teams pakken. Het speelt dit seizoen nog drie finales, tweemaal tegen een concurrent en de derde wedstrijd is de uitwedstrijd tegen Leogang. Het is dus zaak om de eerstkomende twee wedstrijden punten te pakken. Dan ontmoet het de beide concurrenten.
Komende zaterdag ontvangt team 4 Hoonhorst 2, dat twee punten meer bij elkaar geslagen heeft.

Komende zaterdag is er weer een volledig programma. Dan staan er belangrijke wedstrijden op het programma, zowel om de strijd bovenin als onderin. Ik houd je weer op de hoogte.


Jan Ringenier,
wedstrijdsecretaris JEUGD
Kampenion