Op zaterdag 23 september kwamen slechts zes van de tien jeugdteams in actie. Team 1 had zijn wedstrijd van deze zaterdag al op 9 september gespeeld en de teams 9 en 10 waren vrij. Het vierde team dat niet in actie kwam, was team 4. De balans op deze zaterdag was opnieuw negatief.
De uitslagen, persoonlijke resultaten en korte karakteristieken van de gespeelde wedstrijden luiden als volgt:


Hoofdklasse De Brug 1 - Kampenion 2 8 2
Jordy ten Have 1 en Roeland Trommel 1; Gertjan Wessels 0
Uit betrouwbare bron vernam ik dat de beleving bij de spelers van team 2 wel wat groter mag worden. De spelers moeten opstaan en aantonen dat zij ook zonder de kopman van het vorig seizoen (Erwin Landman) tot goede resultaten kunnen komen.  
2e klasse Kampenion 3 - Leogang SL 4 4 6
Niels Alberts 1, Ivan Hollander 1, Nick Kuipers 1 en dubbel 1 
Een toch wel onverwachte en onnodige nederlaag. De spelers moeten met de druk van een titelkandidaat leren omgaan en niet meer willen doen dan binnen de eigen mogelijkheden ligt. Kortom: terug naar de basis.
2e klasse Effect 1 - Kampenion 4 wng 
De afkorting wng betekent wedstrijd niet gespeeld. De reden daarvan is voor mij een novum. Er kon geen chauffeur worden gevonden voor team 4. De ingeplande chauffeur mocht op doktersvoorschrift niet rijden en de andere ouders hadden andere verplichtingen. Extra inspanningen van mijn kant om de wedstrijd alsnog doorgang te laten vinden haalden helaas niets uit.
3e klasse Kampenion 5 - Smash-In 1 10- 0
Stefan Alteveer 3, Hans Harsevoord 3, Frank Wijmans 3 en dubbel 1
Het was over het algemeen een spel tussen kat en muis, oftewel tussen een titelkandidaat (team 5) en een team dat niets in de 3e klasse te zoeken heeft.
3e klasse Smash 70 3 - Kampenion 6 7 3
Joyce Boerman 2 en Jentine Ringenier 1; Anja Ringenier 0
Opnieuw trof team 6 een zware tegenstander. Maar het was goed om te zien dat de dames tot het eind toe bleven knokken voor een beter resultaat. En zo kwam team 6 van 7 1 nog terug tot 7 3. Joyce was goed op dreef, Jentine knokte zich goed terug en Anja was helaas uit vorm.
4e klasse Kampenion 7 - Smash 70 4 6 4
Danny Visscher 3, Chiel ten Brinke 2 en dubbel 1; Pascal Bruins (inv) 0
Wegens ziekte van Christiaan trad team 7 aan met Pascal Bruins als invaller. Pascal verweerde zich dapper, maar kwam helaas niet tot winst. Chiel en Danny pakten samen zes punten. Prachtig was de beleving die alle spelers in de wedstrijd lieten zien. Anderen kunnen daar nog wat van opsteken!
5e klasse Leogang SL 8 - Kampenion 8 5 5
Silas den Doop 3 en Albert Hoeve 2; Bas Hartman 0
Ook in de tweede wedstrijd kwam team 8 tot een puntendeling en opnieuw bleef Silas ongeslagen. Albert wist twee punten te pakken. Bas heeft het nog wat moeilijk in de 5e klasse, maar ook hij gaat nog punten pakken.


Jan Ringenier
wedstrijdsecretaris JEUGD
ttv Kampenion