FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op zaterdag 25 februari kwam er slechts één team in actie. Team 11 had een inhaalwedstrijd in en tegen Hoonhorst, de wedstrijd die in de eerste speelronde werd uitgesteld. Beide teams hielden elkaar in evenwicht.

Hoonhorst 5

-

Kampenion 11

5 5

Welp-/pupilklasse

Albert 2, Pacal 1, (inv) Gert-Jan 1 en dubbel 1

In de eerste speelronde werd de wedstrijd tussen Hoonhorst 5 en Kampenion 11 uitgesteld wegens familieomstandigheden bij het team van Hoonhorst. Vandaag werd die wedstrijd ingehaald. Bij team 11 speelden Albert, Pascal en Gert-Jan die inviel.

Het werd een leuke wedstrijd in Hoonhorst. De wedstrijd eindigde in 5 5. Vier partijen gingen over vijf games en die gingen allemaal naar de tegenstander. Team 11 was dus het dichtst bij een overwinning, maar het mocht helaas niet zo zijn. Albert pakte twee punten en Gert-Jan en Pascal ieder één. Het dubbel was een prooi voor Albert en Pascal. En dus is ook dit welpenteam nog zonder verlies in de competitie. Heel netjes, jongens.

Volgende week is er ook geen competitieprogramma. Mogelijk dat een enkel team een wedstrijd vooruit speelt, maar dat is op dit moment nog niet duidelijk.


Jan Ringenier

wedstrijdsecretaris JEUGD

ttv Kampenion