Op zaterdag 11 september jl. deden zes Kampenionners mee aan de Open Tafeltenniskampioenschappen van Avereest. In principe is dat een toernooi dat openstaat voor verenigingen in plaatsen die aan de Dedemsvaart liggen. Maar daarnaast wordt ook een aantal bevriende verenigingen uitgenodigd. Kampenion valt onder die laatste omschrijving. Het toernooi verliep voor die zes 'Kampenaren' zeer succesvol.

Door problemen met mijn computer volgt pas nu een verslagje van het toernooi.

Namens Kampenion deden de volgende personen mee: Gert Kwast, Rick Kwast en Ton Ringenier (jeugd) en Wouter Beuzenberg, Jackie van der Meulen en Simon van der Woude (senioren).

De belangrijkste uitslagen van het toernooi: 
Jeugd (enkel): 
1) Ton Ringenier 
2) Rick Kwast 
3) Gert Kwast 
 
Jeugd (dubbel): 
1) Gert en Rick Kwast 
 
Senioren (dubbel): 
1) Wouter Beuzenberg en Ton Ringenier 
 
Als je met zes deelnemers 5 prijzen mee terug naar Kampen neemt, dan is dat een knappe prestatie. Ton dubbelde met Wouter bij de senioren, omdat hij bij de jeugd geen partner had. Hoewel zij nooit eerder samen hebben gedubbeld, pakten zij dus doodleuk de 1ste prijs. Heel knap. 
 
Kortom, 'Kampenion' nam in de hoogste klassen bijna alle prijzen mee terug uit Dedemsvaart. Alleen die van senioren enkel ging naar een andere vereniging. 'We' moeten natuurlijk niet te hebberig overkomen, anders worden we niet meer uitgenodigd ;)

Jan Ringenier