FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Een aantal jaren geleden organiseerde TTV Kampenion jaarlijks het Kamper Kampioenschap Tafeltennis voor niet-tafeltennissers. In de afgelopen jaren hebben wij ons gericht op tafeltennis voor bedrijven in de vorm van een bedrijvencompetitie en later het bedrijventoernooi.

Als Kampenion vonden wij het tijd worden om de inwoners van de gemeente Kampen weer eens de mogelijkheid te geven om aan een tafeltennistoernooi deel te nemen. Kortom, bent u inwoner van de gemeente Kampen en 17 jaar of ouder, dan nodigen wij u uit op zaterdag 10 december in sporthal De Maten. Het toernooi begint om 10.00 uur en zal ongeveer tot 13.00 uur duren. Het inschrijfgeld bedraagt ¬ 2,50 en kan op de dag zelf worden voldaan. U kunt zich opgeven bij Dick Hoekman, tel.: 038-3324184 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij gaan er vanuit dat u zelf beschikt over een tafeltennisbatje. Mocht dit niet zo zijn, geeft u dat dan bij opgave even door zodat wij hiervoor kunnen zorgen.