FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


In week 12 kwamen slechts drie seniorenteams in actie, namelijk die teams die niet op vrijdag speelden: de teams 3, 6 en 7. Dit als gevolg van het feit dat er op Goede Vrijdag niet werd gespeeld. Positief was dat geen van de teams verloor. Drie wedstrijden leverden één overwinning op en twee gelijke spelen.


3. a maa 17 maa DTV '84 3                    - Kampenion 3             4- 6
Samuel Aisa 3, (inv) Arie Hup 2 en Jos van Rhijn 1

Team 3 wist de lastige uitwedstrijd bij DTV 84 3 met een nipte overwinning af te sluiten: 4 - 6. Het uit vier personen bestaande team kampt al het hele seizoen met personele problemen; in zeven wedstrijden speelde het al voor de vijfde maal met een invaller. En dan mag het natuurlijk niet mopperen dat het bij team 4 terecht kan. Maandagavond viel Arie in en hij pakte netjes twee punten mee. Samuel was prima op dreef; hij speelde al zijn drie partijen in vijven en wist die alle te winnen. Jos voegde hier één puntje aan toe. Al met al een aardig resultaat. Natuurlijk zal concurrent Harderwijk 2 in deze speelronde wel inlopen en wellicht zelfs langszij of voorbij komen, maar ook Harderwijk speelt nog tegen DTV 84 3.


3. d din 18 maa Smash '70 9                  - Kampenion 6             5- 5
Geen persoonlijke resultaten bekend.

Voor team 6 is het kennelijk teveel gevraagd om een kopie van het wedstrijdbriefje bij ondergetekende te bezorgen. Heel jammer.


5. a woe 19 maa Wham 3                       - Kampenion 7              5- 5
(inv) Gerard Wessels 3, Rense Beimers 1 en Alice Ringenier 1

Ook team 7 heeft dit seizoen met enige regelmaat een invaller nodig. En gelukkig kan het dan een beroep doen op de teams 8 en 9. Woensdagavond had het zelfs twee invallers nodig. Uiteindelijk bleken Alice en Gerard bereid om te spelen. Tegen nummer laatst Wham 3 kwam team 7 niet verder dan een puntendeling. Gerard bleef ongeslagen en Alice (niet helemaal fit) en Rense pakten ieder één puntje. Team 7 handhaaft zich keurig in de middenmoot.


De zogenaamde vrijdagteams spelen op vrijdag 28 maart thuiswedstrijden. Komend weekend volgt een verslag van die zes wedstrijden.

 

Jan Ringenier
wedstrijdsecretariaat
Kampenion