FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


De teamindelingen voor de najaarscompetitie staan op de website. In vergelijking met vorig seizoen heeft Kampenion een aantal teams ingeleverd. Bij de jeugd schrijft de vereniging tien teams in de competitie in (was twaalf) en bij de senioren zeven (was negen).

Ondanks het feit dat Kampenion minder teams inschrijft, zijn de verwachtingen voor komend seizoen toch wat hoger dan die voor het afgelopen seizoen. Hoewel één en ander natuurlijk afhankelijk is van de indelingen, denken we dat het aantal degradanten zeer minimaal zal zijn. Zowel bij de jeugd als bij de senioren wellicht één team. Daarnaast wordt bij de jeugd verwacht dat zo n vier á vijf teams bovenin zullen meedraaien, wat wellicht resulteert in één of twee titels. Bij de senioren zijn de verwachtingen ietsje lager. Hier zullen maximaal twee teams bovenin meedraaien en is één titel mogelijk.


Ten aanzien van het eerste jeugdteam (landelijk A) wordt gehoopt dat het om de plaatsen twee en drie gaat meespelen. Daarbij is het goed om te weten dat de nummers 1 en 2 aan het eind van het seizoen promoveren naar de kampioensklasse.

Het eerste seniorenteam (1e klasse), waarin overigens ook twee jeugdspelers spelen, gaat ook proberen om zich te mengen in de strijd om de tweede en derde plaats. Hier geven de plaatsen 1 en 2 aan het eind van het seizoen recht op het spelen van de halve finales. De doelstelling voor senioren 1 is om binnen enkele seizoenen Hoofdklasse te spelen.


Jan Ringenier

Wedstrijdsecretariaat

ttv Kampenion