FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


De teamindelingen SENIOREN en JEUGD (gedeeltelijk) zijn weer bekend. Op dinsdag 2 december jl. kwamen de Technische Commissie (TC) en de beide wedstrijdsecretarissen bij elkaar om zich te buigen over de nieuwe teamindelingen. Het resultaat vind je hier   en bij het subonderwerp Teamindeling (links op de website).

 

Net als voorgaande seizoenen zijn de TC (Sebastiaan Doorn, Harmen Kramer en Marcel Makkink) en de beide wedstrijdsecretarissen (Jan Ringenier en Ralph Trip) er ook nu weer goed uitgekomen. Volgens goed gebruik maakten de wedstrijdsecretarissen weer een voorzet aan de hand waarvan die avond werd gesproken.

Bij de SENIOREN is rekening gehouden met niveau, leeftijd, inzet en motivatie. En daarnaast spelen ook de items bezit auto en 'thuis' spelen op dinsdag of vrijdag een rol. Bij de JEUGD is vooral gekeken naar niveau, inzet en motivatie (trainingsopkomst en -inzet). De indeling voor de JEUGD is nog niet helemaal compleet. We willen namelijk nog proberen om een aantal jeugdleden warm te maken voor het spelen van competitie. Dit om ietsje ruimer in het aantal spelers te zitten. Vooralsnog lijkt het er op dat Kampenion één jeugdteam meer inschrijft. Bij de senioren is dat één team minder.

Zodra de teamindeling bij de JEUGD definitief is, wordt zij op deze website aangevuld.

Namens de TC en de beide wedstrijdsecretarissen,
Jan Ringenier