Het seizoen loopt langzaam maar zeker op zijn eind. Zaterdag 4 juni is er voor de jeugd nog het Dijkpoorttoernooi in Hattem waaraan 13 jeugdleden van Kampenion deelnemen. Op zaterdag 11 juni is er de afsluitingsdag met (zaal)voetbal en Chinees eten. Ook worden dan -tussen het zaalvoetbal en het Chinees eten- de drie kampioensteams gehuldigd. En op donderdagavond 16 juni vertrekt een groep van 15 Kampenionners naar Pápa (Hongarije). Daarna is het seizoen echt ten einde. Dat het seizoen er bijna opzit, heeft ook gevolgen voor de openingsdagen en tijden van sporthal De Maten .

Zoals jullie gewend zijn, is sporthal De Maten in de maand juni niet meer dagelijks geopend. Doordeweeks kan nog op twee avonden worden gespeeld, namelijk de maandagavond en de donderdagavond. Op beide avonden is de zaal vanaf 19.00 uur geopend. Daarnaast kan nog op de zaterdagmiddag 18 en 25 juni worden gespeeld.
Op zaterdag 4 juni is er dus het Dijkpoorttoernooi in Hattem; dan is de zaal gesloten. En op zaterdag 11 juni is er de Afsluitingsdag; ook dan kan niet worden getafeltennist.

Verder is sporthal De Maten op dinsdag 31 mei en dinsdag 21 juni geopend. Op die avonden speelt Kampenion namelijk bekerduels. De wedstrijd van dinsdag 14 juni is op verzoek van tegenstander Fitacc Emmeloord 2- verplaatst naar donderdag 2 juni.

In de maand juli is sporthal 'De Maten' gesloten. En ergens in augustus -nader bericht volgt nog- gaat de hal weer voor twee dagen in de week open.

Jan Ringenier
ttv Kampenion