FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Schreef ik een eerdere bijdrage dat de jeugdspelers Anja Ringenier en Jordy ten Have beiden beslag wisten te leggen op een fraaie tweede plaats. Naderhand kreeg ik bericht dat één van beiden toch een eerste plaats had behaald. De resultaten bleken namelijk niet goed te zijn overgenomen op de verzamellijsten.

Jordy ten Have speelde mee bij jongens 1e klasse. In die klasse eindigden drie spelers met slechts één nederlaag op een gedeelde eerste plaats. Omdat er echter maar één als eerste kan eindigen, waren de onderlinge resultaten bepalend. Jordy won van Edwin van den Elsen (Leogang SL) en verloor van Martijn Zegers (Trias). Martijn won dus van Jordy maar verloor van Edwin. En Edwin won van Martijn en verloor van Jordy. Helaas zijn de resultaten voor wat betreft het aantal gewonnen en verloren games, niet goed overgenomen op een verzamelformulier waardoor Martijn Zegers onterecht als eerste werd aangemerkt.

Marleen van Ulsen, die deel uitmaakt van de organisatie, ontdekte de fout toen zij bezig was een verslag te schrijven over het AK voor jeugdspelers. Zij nam contact op met Martijn Zegers en die gaf direct heel sportief aan zijn eerste prijs te zullen inleveren. Jordy ten Have is dus degene die als eerste is geëindigd, voor Martijn en Edwin.


Alice Ringenier, die as. zaterdag (samen met Marijke Kramer en Gerard Wessels) deelneemt aan de AK voor senioren, neemt de beker 2e prijs van Jordy mee naar Lochem en wisselt die daar in voor een beker 1e prijs. En dus komt alles nog op zijn pootjes terecht.


Jan Ringenier

wedstrijdsecretaris JEUGD

ttv Kampenion