FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Enige tijd geleden werd het bericht op de website geplaatst dat Kampenion met elf jeugdteams de voorjaarscompetitie 2005 / 2006 zou ingaan, eentje minder dan vorig seizoen. Maar in de afgelopen tijd zijn er enkele ontwikkelingen geweest waardoor alsnog een twaalfde team kan worden ingeschreven.

Jeugdteam 11, dat in de welp-/pupilcompetitie was ingeschreven, bestond uit zes spelers. Dat lijkt weliswaar veel, maar niet alle spelers kunnen zowel s morgens als s middags in actie komen waardoor het in eerste instantie niet TE veel leek. Kort daarna echter liet één van de spelers, Pascal Bruins, weten met voetbal te zijn gestopt waardoor hij zich helemaal op tafeltennis kan richten.
Ja en dan wordt zes spelers voor één team toch (te) veel en zeker als het team in een poule van slechts vijf teams zou worden ingedeeld, wat heel goed mogelijk is. Dan kom je als speler niet vaak in actie. Daarom heb ik mijn best gedaan om een zevende speler te vinden voor de welp-/pupilcompetitie, zodat Kampenion twee welpenteams zou kunnen inschrijven. En dat is gelukt in de persoon van Gert-Jan de Lange.

De volgende spelers spelen in team 11:
Pascal Bruins
Mark Doornwaard en
Albert Hoeve
 
In team 12 spelen dan:
Bas Hartman
Gert-Jan de Lange
Laurens Teekman en
Guido Wessels
 
De spelers kunnen nu vaker spelen. De fanatiekelingen (vrijwel) wekelijks en de anderen ietsje minder vaak. Voordeel is nu ook dat de spelers uit beide teams over en weer bij elkaar kunnen invallen (met een maximum van drie wedstrijden per speler). Met elkaar komen we er wel uit denk ik zo. Alle zeven spelers beginnen aan hun eerste competitie en gaan vrijuit ballen onder het motto van niks moet en alles mag . De resultaten zijn nog niet belangrijk, maar het spelplezier. En neem van mij aan dat je in de competitie net zoveel leert als op de training. Kijk maar eens naar jullie voorgangers Jeroen, Rijk en Silas.
De teamindeling jeugd op de website is inmiddels aangepast.
  
Er is overigens nog plaats voor een heel jeugdige speler (8 t/m 11 jaar). Team 11 kan namelijk nog wel een speler gebruiken. Heb je interesse, of weet je iemand die wel zou willen, laat het me dan maar even weten.

Jan Ringenier
wedstrijdsecretaris JEUGD
ttv Kampenion
tel. nr.: (038) 3323837
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.