In concept is de indeling van de landelijke competitie voor het komend seizoen bekendgemaakt. Zoals bekend speelt alleen het eerste jongensteam van Kampenion landelijk. Een blik op de indeling leert dat de vier musketiers weer heel wat van Nederland gaan zien.

Paul Kamstra, Daan Slot en Arnaud van der Sluis beginnen op zaterdag 27 januari as. aan hun laatste seizoen bij de jeugd. Ton Ringenier mag nog twee seizoenen langer spelen, maar vrijwel zeker is al wel dat jeugdteam 1 aan zijn laatste seizoen in landelijk A begint. De landelijke jeugdcompetitie wordt namelijk naar sterkte ingedeeld en aangezien team 2 in de Hoofdklasse speelt, hoef je geen profeet te zijn om te voorspellen dat het niet reëel is om te stellen dat team 1 ook in de najaarscompetitie weer landelijk A speelt. Het is zaak dat het tweede team een goed seizoen draait, zodat Kampenion in het najaarsseizoen toch weer een jeugdteam in de landelijke competitie kan inschrijven, al dan niet met Ton.
Maar zover is het nog niet. Eerst iets over de indeling van jeugdteam 1 voor het komend seizoen.

Arnaud, Daan, Paul en Ton gaan als gezegd weer heel wat van Nederland zien. De plaatsen waar de competitie team 1 brengt, zijn namelijk: Appingedam, Groningen, Hoofddorp, Den Bosch en Eindhoven. Ga er maar aanstaan. En dan ligt Kampen nog enigszins centraal ten opzichte van de genoemde plaatsen. Je zult (bijvoorbeeld) maar van Appingedam naar Eindhoven moeten &&&..
Qua teams is het een leuke competitie. Team 1 ontmoet twee oude bekenden: DTTC 78 1 uit Appingedam en GTTC 1 uit Groningen. Vooral de wedstrijden tegen DTTC staan mij nog helder voor de geest. Ik herinner mij nog dat de spelers van Kampenion een aantal seizoenen geleden een certificaat kregen van de tegenstander toen het kampioen in landelijk C werd. Een heel sportief team inclusief begeleiding met een sterke Mark Scheeres. Ook de wedstrijden tegen GTTC (1 en 2) herinner ik me nog. Sommige spelers van Kampenion 1 hoopten op een indeling met een team van GTTC. Zij zijn dus op hun wenken bediend.
De andere teams die team 1 tegenkomt zijn: Flash 2 (Eindhoven), HTC 1 (Hoofddorp) en Never Despair 1 (Den Bosch).
Natuurlijk is het leuk om ook tegen onbekende tegenstanders te spelen. Dat maakt het toch interessanter. Ik ga ditmaal geen enkele voorspelling doen over de resultaten en eindklassering van team 1; in ieder geval nu nog niet. Ik laat het voorlopig maar op mij afkomen.

De indeling is officieel:
 A.  Kampenion 1      14.00 uur
 B.  Flash 2      13.00 uur
 C.  DTTC 78 1      13.00 uur
 D.  Never Despair 1      14.30 uur
 E.  GTTC 1      15.00 uur
 F.  HTC 1      14.00 uur

Het speelschema luidt:
1             2             3             4             5             6             7           8            9             10
27-1        03-2        10-2        10-3        17-3        24-3        31-3       07-4        14-4        21-4

A-B          F-A         A-C          E-A          A-D         B-A          A-F         C-A          A-E          D-A
C-D         B-C         E-B          B-D          F-B          D-C         C-B         B-E          D-B          B-F
E-F          D-E         D-F          C-F          C-E          F-E          E-D         F-D          F-C          E-C

Team 1 begint de competitie dus op zaterdag 27 januari as. met een thuiswedstrijd tegen Flash 2.
Maar zover is het nog niet. Eerst nog even trainen, de Regiokampioenschappen (zaterdag 6 januari) en de Clubkampioenschappen (zaterdag 20 januari) spelen.

Jan Ringenier
wedstrijdsecretaris JEUGD
ttv Kampenion
20 december 2006