FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Hoewel er bij Kampenion geen competitiewedstrijden meer op het programma staan, is de jeugdcompetitie nog niet helemaal afgelopen. De teams 3 (uit tegen kampioen Batfighters 1), 4 (uit tegen Flits 4), 7 (uit tegen Be Quick 62 3), 10 (uit tegen Flits 10) en 11 (uit tegen kampioen Effect 3) komen zaterdag 23 april as. nog in actie.

Het is inmiddels een goede traditie geworden dat ik op de zaterdag van de laatste competitieronde (thuis) een praatje houd en met de jeugdteams terugkijk op het seizoen en de kampioensbloemen uitreik. Een team (9) is al een tijdje kampioen en een ander (4) kan zaterdag kampioen worden als het een redelijk resultaat tegen Flits 4 neerzet. Omdat as. zaterdag niet iedereen aanwezig kan zijn (ook Ton is afwezig in verband met deelname aan de Nederlandse kampioenschappen voor spelers met een B-licentie) , vind ik het niet leuk om dit dan te doen.

Ik stel voor dit praatje, het uitreiken van de kampioensbloemen én de kampioensmedailles te doen op óf de dag van de Clubkampioenschappen óf de afsluitdag (28 mei of 4 juni). Wat het uiteindelijk wordt, horen en / of lezen jullie nog. Wellicht kunnen ook de spelers van seniorenteam 4 dan ook aanwezig zijn?
Vertel het alsjeblieft ook aan hen die geen internet of e-mail hebben.


Jan Ringenier
wedstrijdsecretaris jeugd
ttv Kampenion