Zes Kampenionners namen op zaterdag 12 februari deel aan het Ranglijst C-toernooi in Nijmegen: Paul Kamstra, Gert Kwast, Rick Kwast, Erwin Landman, Karsten Nilsen en Arnaud van der Sluis. Alle zes bereikten het hoofdtoernooi.Dat betekent dus dat zij eerste of tweede in de poules werden. Daarna liepen de resultaten uiteen.

In de eerste ronde van het hoofdtoernooi troffen Erwin en Karsten elkaar. Erwin bleek de sterkste. In de daaropvolgende ronde werd Erwin echter ook uitgeschakeld.
Paul trof in de eerste ronde van dat hoofdtoernooi een sterke tegenstander en vond zijn Waterloo.
Ook Rick werd op hetzelfde stadium in het toernooi uitgeschakeld.
Alleen Arnaud en Gert wisten verder te komen. Arnaud schopte het of beter sloeg het- tot de laatste zestien en moest toen het toernooi verlaten.
Gert kwam nog een ronde verder, nam in die kwartfinale zelfs een 2 0 voorsprong, maar moest toen alsnog het hoofd buigen. Toch een knap resultaat van Gert.

Al met al redelijk tot goede resultaten van de zes Kampenionners. Deelname aan een Ranglijsttoernooi is erg leerzaam en hoe vaker je eraan meedoet, hoe beter de resultaten worden.

Ik wil de families Kwast en Nilsen bedanken voor het feit dat zij de zes spelers naar Nijmegen hebben willen rijden en weer terug.

Jan Ringenier
wedstrijdsecretaris JEUGD
ttv Kampenion