FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op zaterdag 16 oktober 2004 werd in Hoorn het Ranglijst C-toernooi gespeeld. Aan dat toernooi deden drie jeugdspelers van onze vereniging mee. Een vierde bleef thuis met een stijve nek.

Paul Kamstra, Gert en Rick Kwast en Arnaud van der Sluis hadden zich opgegeven voor het Ranglijst C-toernooi in Hoorn. Helaas werd Rick die morgen wakker met een stijve nek. Daardoor had het voor hem geen zin om mee te doen. Broer Gert, Arnaud en Paul gingen samen met Pa Kwast naar Hoorn. 

Alle drie spelers wisten de 1ste ronde te overleven en het Hoofdtoernooi te bereiken. In de tweede ronde werden Arnaud en Paul direct uitgeschakeld. Gert wist het nog tot de kwartfinales te schoppen -eh pardon -slaan.

Daarin verloor hij van iemand die met antitopspin en lange noppen speelde. Hoe verzin je het? Wie laat jeugdleden nu met dergelijk materiaal spelen? Gert bleef het antwoord schuldig op het spel of beter materiaal van de tegenstander en verloor.

Al met al was het voor de drie Kampenionners een nuttige zaterdag. Een aantal wedstrijden op een goed niveau spelen, is niet verkeerd. Vooral voor Gert was het nuttig om een aantal wedstrijden achter elkaar te spelen. Dat heb je soms net iets harder nodig dan een training.

Laten we hopen dat Arnaud, Gert en Paul hier baat bij hebben in de resterende competitiewedstrijden.

Tenslotte wil ik pa Kwast bedanken dat hij de boys veilig en wel op de plek van bestemming heeft gebracht en weer terug.

Jan Ringenier
wedstrijdsecretaris jeugd
ttv Kampenion