Van donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) t/m zaterdag 27 mei wordt in Klazienaveen het jaarlijkse EDR-teamtoernooi gehouden. Dit is een toernooi waar tafeltennis en kamperen samen komen. Omdat het toernooi steeds sneller is volgeboekt, moeten we ons als vereniging snel opgeven.

En met snel bedoel ik heel snel. T/m 31 januari kun je je opgeven op het inschrijfformulier dat op het prikbord in de kleine speelzaal hangt; dus niet via e-mail. Op 1 februari as. geef ik de deelnemers dan op bij de organisatie van het EDR-toernooi. De kosten bedragen ¬ 7,00 per persoon per ingeschreven klasse voor jeugdleden en ¬ 9,00 per persoon per klasse voor senioren. De inschrijfkosten dient de vereniging vooraf te voldoen. En ik ontvang je inschrijfgeld dan ook graag vooraf. Heb ik op 31 januari geen geld van je gehad, dan geef ik je niet op. Ik heb te vaak meegemaakt dat ik maanden moet wachten voordat ik het inschrijfgeld binnen heb. Daarom vanaf nu dus boter bij de vis . Voor meer informatie over het toernooi verwijs ik je naar het prikbord of naar de site www.edrtoernooi.com.

Vanwege de korte voorbereidingstijd volsta ik met het informeren via deze website en via e-mail. Informatie via het clubblad is dus helaas niet meer mogelijk.

Goed om te vermelden is nog dat het ernaar uitziet dat er namens Kampenion dit jaar geen begeleiding meegaat. Dat betekent dat de (oudere) jeugdleden dus geheel op eigen verantwoordelijkheid in Klazienaveen zullen verblijven. Ook zullen vervoer, tenten e.d. zelf moeten worden geregeld. Het lijkt me wenselijk dat de ouders hiervan goede nota nemen.

Jan Ringenier
wedstrijdsecretariaat
ttv Kampenion