FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Vandaag (woensdag 21 december) zijn de voorlopige indelingen van de landelijke competities bekendgemaakt. En daarmee dus ook van het eerste jeugdteam van Kampenion (team 2 zal in de Hoofdklasse uitkomen). Zo op het eerste gezicht is het een leuke indeling.

Zoals bekend bestaat het -nogal gewijzigde- jeugdteam 1 komend seizoen uit de volgende spelers:
o Paul Kamstra (voorheen team 2)
o Arnaud van der Sluis (voorheen team 2)
o Daan Slot (voorheen Flits 1) en
o Ton Ringenier

De spelers van team 1 komen het komend seizoen een aantal oude bekenden tegen. In de eerste plaats is dat DTTC '78 1 uit Appingedam. Aan dat team hebben drie van de vier spelers en ondergetekende positieve herinneringen. Vooral de sportiviteit van de spelers en begeleiders van dat team staan me nog bij. Twee seizoenen geleden speelde Kampenion 2 tegen DTTC '78 1 en het seizoen daarvoor Kampenion 1. Leuk om dat team weer te mogen begroeten. Een andere oude bekende is GTTC Groningen 2.  Hier geldt ongeveer hetzelfde voor. Vorige seizoen was dat team tegenstander van Kampenion 1 en het seizoen ervoor van Kampenion 2. Een derde tegenstander is Entac 1 uit Enschedé, ook al een oude bekende. Al dateren de ontmoetingen hier van iets langer geleden. Toch zijn de spelers van Entac niet onbekend.
Gelukkig zijn er ook twee onbekende teams, namelijk ttv Nieuwegein 1 en Hutaf 1 (Huissen; niet te verwarren met Huizen). De spelers van die teams zijn onbeschreven bladzijden voor ons, maar dat geldt omgekeerd natuurlijk evenzo.

Al met al een leuke indeling dus. En bovendien een indeling die op het eerste gezicht mogelijkheden biedt.  Mogelijkheden in die zin dat Kampenion 1 zich moet kunnen mengen in de strijd om de bovenste plaatsen. Nee, ik zeg niet dat team 1 wel eventjes kampioen wordt. Maar &&&&.. het moet toch kunnen meedoen.

De volledige indeling luidt:

A. Kampenion 1 (14.00 uur)
B. DTTC '78 1  (13.00 uur)
C. Hutaf 1  (15.00 uur)
D. Ttv Nieuwegein 1 (13.00 uur)
E. GTTC 2  (12.30 uur)
F. Entac 1  (14.00 uur)

De indelingen van de overige competities zijn nog niet bekend. En dat zal ook nog wel eventjes duren.
Wordt vervolgd zullen we maar zeggen.

Jan Ringenier
wedstrijdsecretaris JEUGD
ttv Kampenion