FacebookTwitterYoutube
Sport Europe


Op zaterdag 23 september aanstaande gaat Kampenion wederom van start met Ping Pong Stars: een reeks van 4 trainingen voor kinderen van groep 3 t/m groep 8. Met Ping Pong Stars willen wij kinderen op een speelse manier kennis laten maken met tafeltennis. Dat wordt niet gedaan door ‘gewoon te tafeltennissen’ (wat voor de meeste kinderen nog erg lastig is), maar via veel verschillende spelletjes die aansluiten bij de motorische vaardigheden van het kind. Hierdoor staan plezier en enthousiasme voorop en komen de kinderen op een speelse manier in aanraking met tafeltennisvaardigheden als mikken, raken en hooghouden.

De trainingen vinden plaats op 4 achtereenvolgende zaterdagochtenden (23 en 30 september en 7 en 14 oktober) vanaf 10.00 uur en worden gegeven in de eigen accommodatie van Kampenion door een aantal jonge, enthousiaste en bekwame trainers van Kampenion met hulp van eigen (jeugd)leden. De accommodatie van Kampenion bevindt zich op Sportpark De Maten: De Maten 6, 8265 VA Kampen (klik). Van de deelnemers vragen we een kleine bijdrage van in totaal € 6,00.

Kinderen die deel willen nemen, kunnen zich direct aanmelden via het aanmeldformulier (klik). Ouders of kinderen die nog wat meer informatie willen, kunnen altijd even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een Whatsapp-bericht sturen naar 06-29212157 (klik). E-mails of berichten worden zo snel mogelijk beantwoord.

table stars 360x258 v3